Σχετικά με μας

Το εργαστήριο κοσμημάτων "Αφοι Λαναρίδη ΟΕ" ιδρύθηκε το 1990 στην Αθήνα από τον Βασίλη και τον Δημήτρη Λαναρίδη με σκοπό την κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων από χρυσό και ασήμι. Η συλλογή των κοσμημάτων μας αποτελείται από μοναδικά κοσμήματα υψηλής ποιότητας και περιορισμένης παραγωγής.

 

Η εταιρία μας "Αφοι Λαναριδη ΟΕ" μετά από χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στην Ελλάδα αρχίζει την εξαγωγική της δραστηριότητα η οποία σταδιακά θα καλύψει σχεδόν το σύνολο της παραγωγής.

 

Χώρες προορισμού των κοσμημάτων της θα είναι η Γαλλία, η Γερμανία, η Ολλανδία και κυρίως το Βέλγιο. Από το 1995 η 'Αφοι Λαναριδη ΟΕ' προμηθεύει ανελλιπώς με χρυσά κοσμήματα Κ18 τα καλύτερα κοσμηματοπωλεία της Αμβέρσας στο Βέλγιο.

 

Στην μεγάλη ποικιλία μας θα βρείτε Χρυσά Δαχτυλίδια και Χρυσούς Σταυρούς αξεπέραστης αισθητικής κατασκευασμένα από χρυσό 18 καρατιών. Ταυτόχρονα μπορείτε να επιλέξετε και κοσμήματα που είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως Χρυσό 14 καρατιών, Λευκόχρυσο και Ασήμι. Οι κατασκευές μας είναι εδώ για να συμπληρώσουν όλες τις ευχάριστες στιγμές σας καθώς η τεράστια γκάμα μας περιλαμβάνει σταυρούς βάπτισης, βερες για τον αρραβώνα και το γάμο, Μονόπετρα δαχτυλίδια για την πρόταση γάμου. Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια, κρεμαστά για τη γυναίκα, κοσμήματα - δώρα για την επέτειο.

 

Σχετικά με τα κοσμήματα μας

Μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχέδιο σας ενδιαφέρει σε Σταυρό, Δαχτυλίδι η Κόσμημα και εμέις το κατασκευάζουμε σε Χρυσό 18Κ, 14Κ ή Λευκόχρυσο.